fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

forum - 95309 - 28.02.2016 : NOMAD Srbija - best (5)

Ne treba pisati o ratnim dešavanjima


U potpunosti podržavam stav srpskih boraca da NE pišu po internet forumima svoja ratna iskustva, to nije potrebno, a ni poželjno jer je vrlo lako ući u trag odakle se piše. Na nekoliko foruma sam preporučio da naši borci (i članovi njihovih porodica) ne nasedaju na priču sa "druge strane" o tome "kako više nije bitno" šta je bilo i kako "samo žele da podele patnje običnog vojnika sa druge strane".

Upoznat sam sa delovanjem internet ekipa koje rade za hrvatsku stranu, a postoje i ogranci stranih stručnjaka za internet smeštenih u BiH.

Ako ima zainteresovanih za ovu temu, mogu i detaljnije da opišem način rada, a i primere delovanja hrvatskih i bošnjačkih službi na polju interneta. A pošto smo mi Srbi hvalisavci, predlažem da malo spustimo tenzije i racionalno postupamo na internetu, ova reakcija člana ovog foruma "specijalac Momčilo" je izvanredan primer kako treba razgovarati sa "drugom" stranom. Ta "druga strana" nama Srbima nikada nije mislila dobro.

Ponavljam ako ima zainteresovanih mogu da istupim sa konkretnim podatcima o tome kako i gde deluju "prijatelji sa druge strane" tj. kako se prikupljaju podaci koji su važni drugoj strani, odnosno Hrvatima i Bošnjacima.

Dakle da budem totalno otvoren, braćo Srbi ne pišite o ratnim dejstvima na internet forumima!

Svako dobro želi Nomad!

RE: Ne treba pisati o ratnim dešavanjima



Nomad,

ova tvrdnja je isto kao i da si rekao da ne treba izlaziti na ulicu jer te može udariti auto. Ili, nije trebalo ni ratovati jer se moglo poginuti.

Mislim da na ovom mjestu ne treba objašnjavati zbog čega treba pisati. Naravno, ne treba uvijek upotrebljavati imena i prezimena ljudi, učesnika tih događaja. Mnogi koji pišu rade to pod pseudonimom, što je u redu. Konačno, na ovom mjestu radi i "cenzura".




Idi na stranu - |listaj dalje|