fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 94990 - 31.01.2016 : Milenko Đurić Doboj - best (1)

Diskreditacija onih koji sebe nazivaju političarima


Možda ste primjetili da ja nikad ne upotrebljavam riječ političari nego oni koji za sebe misle da to jesu a to činim sa razlogom pošto na ovim prostorima takvih ljudi gotovo i da nema. Ja ih od rata na ovamo poznajem veoma malo, uglavnom se radi o pojedincima koji se bave tim poslom ali u svrhu ostvarenja ličnih ciljeva.

Sa srpskim narodom je lako manipulisati pošto je ogromna većina baš politički nepismena. Ja sam siguran da 99% nije imalo u rukama ni Dejtonski sporazum niti je pročitala Ustav BiH i ustave entiteta. A dovoljno je na internetu naći i pročitati samo ustave kao najviše pravne akte na kojima počiva svaka država pa bi sami sebi mogli postaviti mnoga pitanja i steći nešto širu sliku o srpskim kvazi-političarima.

Ne bih volio da me svrstate u neku političku opciju u RS, pošto ne pripadam ni jednoj i mogu vam reći da su RS prodavali i SDS i SNSD istina SDS daleko više.

Sve ovo ja pišem sa ciljem da pokušam razbiti lažnu sliku o srpskim kvazipolitičarima i kvazipatriotama kod njih se sve svodi na lične obračune ko će doći u poziciju vlasti a zna se zbog čega. I naravno vrlo vješto manipulišu sa narodom koji je u osnovi politički nepismen da ostvare svoje ciljeve.

Na kraju evo prijedloga za BORS i Veterane:Tražite od države da oštampa brošuru u barem 50.000 primjeraka u kojoj će biti Dejtonski sporazum i ustavi i da se podijeli besplatno narodu!
Idi na stranu - |listaj dalje|