fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 94981 - 30.01.2016 : Milenko Đurić Doboj - best (0)

Pravosuđe u BiH


Ovim putem ja se obraćam srpskim borcima koji su mnogo toga dali za stvaranje RS a poslije toga su došli neki mangupi koji su sebi umislili da su političara i najveći dio stečenog u ratu rasprodali.

Sve što pišem na ovoj stranici je gola istina i ko god na vjeruje neka mi se lično obrati i dobiće od mene svu potrebnu dokumentaciju koja će samo potvrditi da ja govorim istinu.

A sada da pričamo malo o istinama. Sa dva dokumenta u ovoj državi je sve regulisano, a to su ustav BiH i Dejtonski sporazum. Da krenemo od presedništva: Samo da znate da ono nema pravo da predlaže zakone. Ministarsko vijeće nema pravo da predlaže zakone. Parlamentarna skupština BiH nema pravo da donosi zakone postoji samo jedan izuzetak, a to je ako je provođenje neke odluke presedništva potrebno regulisati zakonom.

Svjedoci ste stalnih napada na pravosuđe i od strane opozicije i pozicije kako ono ne valja a istovremeno sa donošenjem svakog novog zakona na nivou BiH jačaju pravosuđe BiH. A znate šta je osnov za sav ovaj cirkus i kršenje ustava i Dejtonskog sporazuma? Postoji jedna stavka koja kaže da može i mimo ustava i Dejtonskog sporazuma ako se entiteti dogovore. E to su vam srpski mangupi koji su sebi umislili da su političari, a vas lažu i pričaju vam da je RS ugrožena pa naravno da jeste ali od njih.

Evo još jedne dobre teme za raspravu u rukovodstvu BORS-a a mogli bi i ovi novoosnovani Veterani RS da se pozabave ovom temom.
Idi na stranu - |listaj dalje|