fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 94899 - 22.01.2016 : Milenko Đurić Doboj - best (3)

Bravo BORS!


Gledam večeras na RTRS izvještaj sa sjednice presedništva BORS-a trajao je čitav minut. Neko tamo i ustvrdi da postoje pojedinci koji bi da ruše BORS, ali ne spomenu imena baš me čudi da ne reče ko to ruši i kako uopšte može da pšokuša da ruši tako snažnu organizaciju.

Ali, što je najvažnije, ni jedne riječi o trenutnoj političkoj situaciji u RS jer je opasno petljati se u politiku iako mu je statutarna obaveza očuvanje RS.

Evo nekoliko pitanja koje su mogli postaviti a nisu pošto bi odmah pukli po svim šavovima.

1. Zbog čega Mladen Ivanić nije tražio sjednicu presedništva BiH po pitanju deklaracije o Srebrenici u UN i nije obavjestio javnost o stavu članova presedništva.

2. Zbog čega Mladen Ivanić nije zakazao sjednicu presedništva BiH po pitanju prijema Kosova u UNESCO i obavjestio javnost o stavu članova presedništva.

3. Ko to pokušava da oformi investicioni fond BiH i tako direktno urušava institucije RS pošto je po Dejtonskom sporazumu ekonomska politika u nadležnosti entiteta.

4. Kako to da se BORS ne oglasi povodom upada SIPE u policisku stanicu RS što je direktno kršenje ustava i Dejtonskog sporazuma.

Mora se jasno rećida je BORS skupina političkih neistomošljenika i da bi svako čačkanje oko politike odmah dovelo da rasula pa je bolje ovako prividno održavati nekakvo kvazijedinstvo.
Idi na stranu - |listaj dalje|