fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ozren - 94855 - 16.01.2016 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (9)

RE: Treba priznati poraz


Ahahahahahaaaa, moj komentar na ovu temu počinjem sa smijehom. Ne mogu da vjerujem da je muslimanska strana toliko slijepa da ne vidi svoje poraz u građanskom ratu u BiH!

Kao prvo, Dejtonski sporazum je muslimanski poraz, koji su vidjeli tek nakon što je stupio na snagu. Izlazak Srba iz Srpskog Sarajeva je to i potvrdio! Zato danas pokušavaju da unište Repubiku Strpsku, jer je ona dokaz za to!

Kao drugo, sve vojne uspjehe u ofanzivi srpsje vojeske zaustavila je međuanrpdna zajednica, pod prijetnjom vojne intervencije na srpsku teritoriju ukoliko se ne budu prihvatili zahtjevi o obustavi ofanzive.

Kao teće, teritorija o kojoj Samir govori, prije početka rata bila je pod muslimanskom kontrolom, a tokom rata Srbi su je osvojili i u ratu odbranili!

Muslimani su je dobili na poklon od Miloševića, da bi prihvatili svoj poraz i priznali Republiku Srpsku!

Dejtonskim sporazumom muslimani su priznali svoju nemoć da mogu pokoriti srpski narod, samim tim su prihvatili kapitulaciju BiH, tako da o priznavanju poraza od srpske strane je besmisleno razgovarati!

Onaj ko ne vidi svoj poraz u tom ratu nakon dvadeset godina, neka pita Milorada Dodika, on će mu sve objasniti!

Muslimani će da se bore protiv srpskog referenduma, kada bi se radilo o tome kako stožina treba da bude zabijena u sijeno, jer im ne odgovara da Srbi iamju pravo na referendum. Svaki održani referendum u RS pruža priliku i o referendumu o nezavisnosti. Zato je referendum o bilo čemu u Republici Srpskoj nepoželjan za muslimansku stranu. Prvi referendum koji bude održan u Republici Srpskoj, pa bio on i o čačkalicama za zube, biće uvod u Referendum o nezavisnosti RS. To znaju muslimani i zato se bore prtiv referenduma. Zato mislim da Republika Srpska treba da održi referendum ne temu koja ne dotiče političku situaciju u Bosni, tako da muslimaniu u RS ne mogu da se pozivaju na neki nacionalni interes i tako da se probije led o srpskom referendumu. Nakon toga svijet ima male šanse da se suprostavi srpskom referendumu o nezavisnosti. To je isto kad su muslimani proveli referendum o nezavisnosto BiH, znajući da da će preglasati srpski narod, koji je bio protiv toga.

Treba koristiti isto oružje koje su koristili muslimani u ostvarivanju nezavisne BiH i pobjeda je neminovna!
Idi na stranu - |listaj dalje|