fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 94681 - 01.01.2016 : Milenko Đurić Doboj - best (3)

Ne rade oni za nas!


Nije teško shatiti da ni Savčić ni Savanović ne rade u našem interesu. Premda sam odustao od oglašavanja na ovoj stranici natjerao si me da ponovo pišem.

Jedan francuski filozof je davno rekao da narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje, a ja bih rekao da i borci imaju onakvo rukovodstvo kakvo zaslužuju. Teoretski je moguće napraviti pravu boračku organizaciju samo na jedan način: u vrijeme izbora u mjesnom odboru borci najbolje znaju koji su pravi, a to znači ne birati politički aktivne u strankama a znate i ko je kakav čovjek pa njega predlažete u opštinski odbor. Kada se u opštinskom odboru skupe pravi borci koji će braniti interese boraca sa njima je teže manipulisati.

Sada imamo na sceni sledeće postave u opštinama da koja stranka formira vlast ona utiče i na formiranje opštinskog odbora po svojim željama pošto im ne trebaju ljudi kojima neće moći vladati. A BORS ti je skup opštinskih partiskih odbora i kada bi neko i pokušao da nešto radikalno mijenja ta bi se organizacija raspala zbog različitih interesa po opštinama. BORS nikada neće biti snažna organizacija koja će autentično predstavljati borce. Što prije shvatimo da borci državi trebaju samo kad treba uzeti pušku, a poslije rata samo smetaju to ćeš se manje nervirati.

Drugarski pozdrav!
Idi na stranu - |listaj dalje|