fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_komentari - 94481 - 04.12.2015 : Milenko Đurić Doboj - best (1)

Budžet BiH


Pročitah negdje ovih dana da se planira budžet BiH za narednu godinu u iznisu od otprilike milijardu i sedamsto miliona KM.

Čestitam braćo Srbi koji sebe nazivate i političarima, a daleko ste vi od toga. Doduše djelimično vas razumijem, oformili ste vi gomilu bespotrebnih i ujedno i antidejtonskih institucija na nivou BiH, pošto negdje treba smjestiti partijske kadrove i familiju da radi. A to što ono košta RS, baš vas briga, naći ćete vi načina da pred izbore ubijedite većinu politički nepismenih Srba da glasaju za vas.

Naravno, ovo na treba da interesuje ni BORS, što bi se mi sikirali što Republika Srpska treba da izdvoji trećinu tih srestava tj. oko šesto miliona KM kada je nama ovdje dobro - penzioneri žive divno a borci primaju pristojne naknada za vrijeme provedeno u ratu izgubivši pri tome dijelove tijela i da ne nabrajam dalje. Ništa vi iz vrhaa BORS-a niste bolji od ovih srpskih kvazipolitičara pošto je ćutanje uvijek bilo znak odobravanja. Čestitam vam samo tako nastavite štititi svije interese.
Idi na stranu - |listaj dalje|