fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 94455 - 30.11.2015 : Milenko Đurić Doboj - best (0)

Buđenje iz zimskog sna


Dobra je ova zajednička poruka iz Banja Luke ovih Srba koji sebe smatraju patriotama i političarima. Ako iskreno misle a to će vrijeme pokazati ovakav stav je trebalo zauzeti 2001. godine kada je po Dejtonskom sporazumu pšrestao mandat stranim sudijama u ustavnom sudu. I tada su oni veoma dobro znali kakav je status Ustavnog suda ali se valjda nisu smjeli buniti vjerovatno se bojeći da ih visoki prestavnik ne smijeni a stolica je veoma slatka jer donosi određene privilegije.

Moram da ih potsjetim da suština patriotizma i jeste staviti kolektivni interes iznad ličnog ali se bojim da je to za naše kvazipolitičare nešto nepoznato. Moram da ih potsjetim da ako sada ne istraju sledeće je ukidanje imena Republika Srpska. A sve ovo počinje od čuvene odluke ustavnog suda o konstitutivnosti svih naroda na cijeloj teritoriji BiH koja apsolutno nema uporišta ni u Dejtonskom sporazumu ni u ustavu BiH.

Za one koji to ne znaju, tada su dva Bošnjaka i tri stranca preglasali dva Srbina i dva Hrvata. Sa tom odlukom je praktično ukinut Dejtonski sporazum odnosno njegova suština.

Pa eto gospodo vi koji sebe u ovom vremenu smatrate političarima vi ste na potezu ali nemojte ni jednog momenta zaboraviti da centri moći možda mogu smijeniti vas ali narod je veoma teško smijeniti.
Idi na stranu - |listaj dalje|