fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 94394 - 17.11.2015 : Milenko Đurić Doboj - best (0)

Knjiženje vojne imovine na BiH


U javnosti su stalno prisutne informacije o knjiženju perspektivnih vojnih lokacija na državu BiH. Da ne pričam puno o toj vojsci čijem su stvaranju kumovali i srpski "političari" i koja nas košta godišnje oko 300 miliona KM, a RS oko 100 miliona KM, a od koje niko nema koristi i koja će u prvoj kriznoj situaciji pući po svim šavovima isto kao što se to desilo i sa JNA.

Ja znam da ovi naši jadni "političari" nisu imali petlje da kažu NATO paktu "NE" pa su oformili vojsku a sada jadni pokušavaju da dobiju na vremenu jer ne smiju naglas da kažu da Republika Srpska neće u NATO, čak ne smiju da održe ni referendum po tom pitanju pošto znaju njegov rezultat.

Međutim, ako pristanu na knjiženje teritorije Republike Srpske na BiH, to je već mnogo veći problem. Mi već imamo jednu neustavnu i antidejtonsku teritorijalnu jedinicu a to je "Distrikt Brčko", pa ako bi ustupili dio teritorije RS državi BiH imali bismo dvije. Ako do tog čina dođe, definitivno će pasti maske sa svih ovih ljudi koji sebe nazivaju političarima. Morali bi se svi vratiti u srednju školu da ih neki profesori nauče šta znači riječ PATRIOTIZAM.
Idi na stranu - |listaj dalje|