fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_komentari - 94186 - 25.10.2015 : Stari - best (1)

Bosanski riječnik


Bosanski riječnik, bruka i sramota za bosanske naučnike.
Bože, pa jel moguće da taj autor jednog "stručnog" dijela i to nekakvog izmišljenog "bosanskog" jezika, bude i nekakav "profesor na nekakvom fakultetu i to kao naučnik".

Izuzev nekolicine onih pribranih i pametnih pojedinaca koji se na prste jedne ruke mogu izbrojitu iz Federacije BiH, koji su se suprostavili jednom takvom izdanju i uputili javnu kritiku, drugi iz te iste Federacije su umukli, ćute, što znači da odobravaju.

Šta treba da očekuje ono malo Srba koji pod velikim strahom žive u Federaciji BiH. U svim školama na području Republike Srpske mora se zabraniti ulazak i korištenje takvog riječnika.

Lično mislim da bi Mi Srbi koji živimo u Republici Srpskoj, u Srbiji i u drugim krajevima svijeta trebali, da podnesemo krivičnu prijavu protiv autora ovog nakaradnog "bosanskog riječnika" zbog velike uvrede nas Srba. Ja sam prvi od tih koji ću podržati tužbu.

Neki dan nađoh i ovaj video snimak, pa ga prilažem da i vi vidite gluposti. Neki će reći da je to komedija, a ja kažem da je to stvarnost u Federaciji BiH.

Idi na stranu - |listaj dalje|