fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 93797 - 10.10.2015 : Milenko Djuric Doboj - best (1)

O kriminalu u Republici Srpskoj


Pričati ozbiljno na ovu temu je gubljenje vremena, pa ću ovo pitanje pokušati da predstavim na satiričan način. Od završetka rata, pa otprilike do 2006. godine dok je vlast držao SDS i njihovi partnari, sve je bilo super, kriminala uopšte nije bilo, propale firma se nisu prodavale u bescjenje. Jednom riječju bilo nam je super.

Da je bilo drugačije Dragan Čavić, kao najveći kritičar sadašnjeg režima bi se sigurno bunio i u vrijeme dok ja bio presednik RS-a bi sigurno krenuo u obračun sa takvim pojavama. I onda dođe Milorad Dodik i pokrade sve živo, kako na nivou države tako i u opštinama gdje drži vlast i jedino je lijepo sada u opštinama gdje vlast drži Savez za promjene.

Najbolji primjer za ovo je moja opština (Doboj). Kod nas sve cvijeta: kafići, trgovine, sportske kladionice i banke super dobro rade. Bilo je kod nas i nekakvih fabrika, ali neko ih upropasti, vjerovatno Milorad Dodik. A nismo puno ni dužni kao opština, nekih tridesetak miliona maraka. Šta je to, vratiće neko!

Ovih dana gradski oci nam poskupiše grijanje vodu i smeće za 15% i baš im hvala, opet vode računa o narodu. Šta mislite kako bi nam bilo da su to poskupili 50%. Ha...Ha...Ha...
Idi na stranu - |listaj dalje|