fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 93699 - 25.09.2015 : Milenko Djuric Doboj - best (0)

Treba spriječiti raspadanje Republike Srpske


Dragi moj druže stari,

sa ovim mojim pisanjem pokušavam, kako bi to stari Latini rekli, da uđem "in medias res" tj. središte stvari. Želim da animiram borce da razmišljaju svojom glavom i nedavno sam iznio vrlo konstruktivan predlog po pitanju političke aktivnosti boraca. Trebalo bi osnovati stranku, a imamo ovaj lijepi internet, pa bi se veliki dio posla mogao odraditi ovim putem, ali mi se sve čini da niko nije zainteresovan. Moglo bi i rukovodstvo BORS-a da odradi mnogo toga kada bi bilo volje, ali im ona izgleda nedostaje. Ipak, ja ih stalno prozivam i kritikujem.

Ja se ne čudim ponašanju BORS-a kada je na čelu bio Bojić pa ni kada ja bio ovaj poslednji kako se zvaše, jer ima neko čudno ime. Bojić je poslanik SDS-a, pa nije mogao raditi protiv svoje stranke a koliko čujem i ovaj poslednji je u Dodikovom kabinetu nekakav savjetnik, vjerovatno ne besplatno.

Ja stalno tvrdim da je jedina kritična masa koja može zaustaviti dalje rasprodaju Republike Srpske u boračkoj populaciji. Ali da bi se bilo šta moglo uraditi potrbno nam je imati na čelu BORS-a ljude koji imaju petlju da se uhvate u koštac sa fundamemtalnim problemima, a ja sam siguran da bi imali podršku od svih pravih boraca. Krajnje je vrijeme da rukovodstvo BORS-a izađe u javnost sa saopštenjem i kaže: "Gospodo, nema više rasprodaje Republike Srpske, ako nastavite izvešćemo borce na ulice, na javne proteste!" Ako se ovo ne desi, ja ne mogu izvesti drugi zaključak nego da su i ovi u službi neke političke stranke, vjerovatno stranke na vlasti.
Idi na stranu - |listaj dalje|