fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 93693 - 25.09.2015 : Stari - best (1)

BORS


Dragi moj Milenko,

Svako ima pravo na svoje mišljenje, bar ja tako mislim, pa smatram da to pravo imam i ja...

Dakle, ja sam na tvoju (koliko sam mogao zaključiti), veliku dozu nezadovoljstva prema BORS-u rekao samo jedan djelić svoga mišljenja. Međutim, ima tu mnogo čega da se kaže i dokaže, ali neka to ostane vama mlađim da istjerate (ako mognete (zbog nejedinstva) istjerati do kraja svu nepravdu prema vama još živim prije svega borcima, porodicama poginulih boraca i borcima invalidima. Meni se primaklo, pa neću doživjeti ili dočekati da vi uradite za sve ono zašto ste se (da ne kažem, i ja) borili i da istrajete i istjerate do kraja. Neće ići lako, moj dragi Milenko, neće.

Neće jer smo se (da ne kažem neku grdnu i pokvarenu riječ), toliko međusobno razjedinili mi Srbi, kao Amerika i Rusija, jedna prema drugoj.

Zar treba dragi moj Milenko da ti predočavam sadašnje neke pojave u toj našoj, nazovi je Republici Srpskoj? Ne treba. Ali pođimo prvo od jadnih boraca koji odoše bez povratka u crnu zemlju, a ostaviše svoje najmilije i to na milost i nemilost sadašnjih vodećih ljudi u RS-koj, koji se ubiše dokazivajući ko je veći "patriota" prema "svom" narodu, oni "veliki" ili vi mali. Zar je trebalo da prođe 20 godina od završetka rata, pa da se neko sjeti da te naše hrabre poginule borce sada odlikuju? Nije, moj Milenko, nije.

Sada se priprema teren za naredne izbore i treba da glasove dobiju oni koji su se prisjetili naših pokojnih boraca, poginulih prije dvadeset i više godina, a da se "Vlasi" (čitaj jadni narod) ne dosjeti, jer vladajuće partije nemaju odakle da plaćaju svoje simpatizere, već uzimaju iz budžeta RS i tako podmićuju nas jadne, ožalošćene, osiromašene i osramoćene.

Sramota je ovo moj Milenko, velika sramota.

Ali, da te pitam ko čovjek čovjeka: ko li je kriv za ovakve pojave, za ovako stanje? Mi Milenko, mi nekadašnji borci i saborci.

Dragi moj Milenko, nemoj shvatiti da je ovo moje kazivanje zlonamjerno prema tebi, jer sam par tvojih (kako si već rekao) tekstova preletio letimično ne ulazeći duboko u suštnu koju navodiš, pa sam zaključio da upravo takvi trebaju u svojoj sredini da pokrenu sve borce da se okupe i stvore jedinstveno "Kozaračko kolo" u kome će igrati svi borci zajedno, jedinstveno.

Pozdrav,
Stari
Idi na stranu - |listaj dalje|