fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 93661 - 19.09.2015 : Milenko Djuric Doboj - best (0)

O BORS-u i Zajednici turskih opština


Dragi moj gospodine,

ne znam da li ste primjetili da sam na ovoj stranici napisao seriju članaka u kojima se bavim fundamentalnim stvarima. U njima sam potencirao na statutarnoj obavezi BORS-a da radi na očuvanju Republike Srpske. Sa njima pokušavam da potstaknem rukovodstvo ove organizacije da reaguje kada se vrši rasprodaja srpskih nacionalnih interesa.

Vi spominjete Doboj i dešavanja u njemu, ali to je samo još jedan dokaz nespremnosti BORS-a da adekvatno reaguje na pristupanje ovog grada Zajednici turskih opština. To nije lokalni problem a nisam primjetio u Doboju na protestnom skupu nikoga iz rukovodstva BORS-a.

Novo rukovodstvo funkcioniše već godinu dana a ja ne primjećujem da se prave značajni pomaci na bilo kom području. Po mom mišljenju, trenutno sada postoje samo dvije stvari koje su veoma značajne, a sve drugo je manje vazno.

1. Otvoreno uporediti status boraca vojske RS sa statusom boraca HVO i takozvane Armije BiH pa će se jasno vidjeti prava boraca.

2. Ako BORS nastavi ćutati i ovo malo što je ostalo od Republike Srpsske ce rasprodati ovi ljudi koji sebe nazivaju političarima, a izgovor za to će naći u evropskim integracijama.

Što se tiče vaših stavova o lažnim borcima i invalidima, sigurno je da ih ima popriličan broj, ali tu je stanje zacementirano jer ako bi se tu počelo čačkati pod udar zakona bi došli mnogi visokopozicionirani ljudi, jer je neko morao potpisivati i procjene invalidnosti i vrijeme učešća u ratu a mislim da društvo trenutno nije sposobno za tako radikalne poteze.

Ja lično ne mogu počistiti smeće u svom dvorištu. To jedino mogu odbornici Skupštine grada Doboja, što je u našem slučaju SDS, koji su u većini i glasali za pristupanje Doboja Zajednici turskih opština.

Srdačno Vas pozdravljam i mislim da su ovakve polemike veoma korisne.
Idi na stranu - |listaj dalje|