fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 93637 - 13.09.2015 : Milenko Djuric Doboj - best (0)

Funkcioneri BORS-a, sram vas bilo!


Obracam se svim izabranim funkcionerima BORS-a, počev od mjesnog odbora pa do predsednika BORS-a. Pretpostavljam da je većina Vas bila u ratu i da je imala priliku da vidi pogibije srpskih boraca, kako oni ostaju bez dijelova svoga tijela, a sve da bi sačuvali srpski narod i stvorili Republiku Srpsku.

Već od 1996. godine su ovi ljudi, koji sebe nazivaju "političarima", počeli postepeno da rasprodaju ono što je skupo plaćeno u ratu i već su daleko dogurali. Ako neko od Vas nije bio u prilici da pročita Dejtonski sporazum ili Ustave entiteta i BiH obratite se meni. Urednik ove stranice ima moju adresu pa ću Vas uputiti gdje da to nađete. Tek kada to sve pročitate shvatićete šta su naši "političari" uradili u Republici Srpskoj uradili i zašto to ne reći javno, prije svih ljudi iz SDS.

Urušavanje RS će se nastaviti i jedina kategorija stanovnistva u RS koja se tome može usprotiviti su borci. Kako bi to lijepo bilo da gospodin Savčić izađe pred kamere i kaže: Vi u Sarajevu i vi u Banja Luci prestanite prodavati Republiku Srpsku inače ću izvesti borce na ulice. I zato funkcioneri BORS-a sram vas bilo!
Idi na stranu - |listaj dalje|