fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

poginuli - 93447 - 09.08.2015 : Milica Glisic-Ostojic Göteborg - best (2)

Goran (Strailo) Glišić


Ovim putem se zahvaljivam na izmjeni godine rođenja moga brata, ali je opet ispala greska rođenja. Primjećujem da se moj brat često zamjenjuje sa drugim borcem, Goranom (Stojana) GlišIć.

Primjera radi, sada je upisan pogrešan datum rođenja Goran (Strailo) Glišić. Rođen je 14. aprila 1963. godine. Već duže vrijeme pokušavam izmjeniti njegov datum pogibije, koji je pogrešno upisan u Spomen sobi u Sokocu, ali još uvijek bezuspješno.

Jasno mi je da se greške dešavaju, i da je ovo ispalo onako kako je naša majka Anika to dostavila. Inače, ona je hrabra majka koja je u ratu izgubila jednog hrabrog i poštovanog sina. Potom je 2005. godine doživjela smrt drugog sina od 47 godina, a zatim 2008. godine i trećeg sina od 54 godine.

Od srca vam se zahvaljivam i na ovoj ispravki jer je ranije pisano da je rodjen 1955. godine. Srdačan pozdrav i veliko hvala za ovaj sajt. Na njemu sam našla dosta dirljivih događaja i potresnih priča o našim borcima koji su dali svoje živote braneći Republiku Srpsku. Neka im je zbog toga Vječna Slava.

Milica Glišić - Ostojić
Idi na stranu - |listaj dalje|