fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 93433 - 07.08.2015 : Milenko Djuric Doboj - best (3)

Dobojski cirkus: Zajednica turskih opština


Prije izvjesnog vremena pokrenu Opštinski odbor BORS-a Doboj proteste protiv gradonačelnika Obrena Petrovića, a neposredni povod je bio pristupanje Doboja zajednici turskih opština. Na protestu u gradskom parku pojavi se nekoliko govornika, ali ne primjetih nikoga iz vrha BORS iz čega se može jedino zaključiti da to oni smatraju lokalnim problemom. Onda je logično pretpostaviti i kada bi sve opštine u RS pristupile Zajednici turskih opština to BORS ne bi interesovalo.

Poslije nekog vremena ovi iz Doboja dobiše prostorije u bivšem domu JNA i to je kao ustupak opštine a nije jer je ta zgrada bila u vlasništvu RS pa je sasvim prirodno da u njoj ima prostorije i Boračka organizacija.

Večeras na TV vidim izvještaj iz Doboja gdje predsjednik Boračke organizacije kaže da odustaju od zahtjeva za smjenu gradonačelnika pošto su dobili i srestva za finansiranje, ako sam dobro razumio nekih 40000 km. I sve je to u redu, jedino čovjek zaboravi 10000 potpisa građana koji su tražili smjenu gradonačelnika zbog pristupanja Zajednici turskih opština. Šta reći o rukovodstvima BORS na svim nivoima, osim da su u pravu svi oni koji na ovoj stranici daju veoma ružne komentare o tim ljudima.
Idi na stranu - |listaj dalje|