fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_danas - 93399 - 01.08.2015 : Milenko Djuric Doboj - best (1)

Prodavci magle


Svjedoci smo ovih dana da neki ljudi, koji sebe nazivaju i političarima, potpisuju koje-kakve izjave, usvajaju nekakve agende a sve u cilju približavanja EU. Tako barem oni kažu.

Pošto je svakom jasno da su ovi prostori već odavno ekonomski uništeni, pa da bi ostali na vlasti, neki ljudi koji sebe nazivaju i političarima, moraju bezrezervno ispunjavati naloge kako bi dobili nešto novca sa Zapada da održe socijalni mir, a usput da i oni ušićare nešto za svoj džep. Dakle, sav posao su završili, privreda je uništena, energetski i sirovinski resursi prelaze u ruke drugih... Još je ostalo da radnicima pod parolom evropskih zakona ukinu sva prava. Kada završe sav taj posao njihovi nalogodavci sa Zapada će ih i dalje nagrađivati sa kreditima MMF i Svjetske banke, pomoću kojih će održavati socijalni mir, a mi svi skupa tonućemo u dužničko ropstvo.

Nevjerovatno je koliko ozbiljno izgledaju kada lažu i ubjeđuju nas da nas čeka svijetla budućnost u EU. U ovoj zemlji bijede i sirotinje uzimaju sebi za pravo da u koje-kakvim skupštinama određuju plate od 5000 km i više kao da rade nešto korisno.

Neka nam je svima Bog na pomoći!
Idi na stranu - |listaj dalje|