fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

srebrenica - 93255 - 04.07.2015 : Milenko Djuric Doboj - best (5)

Srebrenica: Poruka srpskim političarima


Gospodo srpski političari, ako je ostalo imalo časti u vama onda morate nastupati jedinstveno po pitanju Srebrenice. Kada vas bilo ko pita da li je bio genocid u Srebrenici onda svi do jednog motare odgovarati da jeste, ali nad srpskim stanovništvom.

Postoji jako mnogo živih svjedoka o napadima muslimana na okolna srpska sela u kojima su ubijali sve redom pa ta može po definiciji UN da se nazove genocidom i mene čudi da RS nikada nije tužila Međunarodnom sudu UN koje su Srebrenicu proglasile zaštićenom zonom, a ipak to nije bila. Za tu cifru o 8000 hiljada ubijenih muslimana nema materijalnih dokaza pa me čudi na osnovu čega je Haški tribunal donosio presude. Da je bilo političke pameti u RS na tim suđenjima je trebalo angažovati najpoznatije advokate koji bi te optužnice lagano rušili.

Pobjednik u prethodnom ratu na ovim prostorima je SAD i njihovi saveznici a zna se kako pobjednici sude poraženima.

Mnogi nezavisni izvori u svijetu pišu članke i izdaju knjige o Srebrenici, a među njima ima i svjetski poznatih imena koji demantuju istinu koju su projektovale SAD i njihovi prijatelji.

Sa nestrpljenjem očekujem da se pojavi prevod knjige o Srebrenici od Edvarda Hermana koja kako čujem potpuno razobličava lažnu sliku o tome šta se dešavalo u Srabrenici. Nimalo me ne čudi da se kroz UN pokušava praktično zabraniti svaka rasprava o Srebrenici jer su kreatori projektovane istine očigledno veoma nervozni.
Idi na stranu - |listaj dalje|