fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 93214 - 25.06.2015 : Milenko Djuric Doboj - best (0)

Rukovodstvu BORS-a


Razmišljao sam zašto se VI ponašate tako kako se ponašate. Država dodijeli nešto novca i ne znam skupljate li kakvu članarinu, a vi se šetate od parastosa do parastosa, posjećujete datume formiranja brigada i vojničkih pobjeda i održite prigodne govore i svima dobro.

A postaviti pitanje provjere kategorizacije boraca i ratnih vojnih invalida ili lošeg statusa boraca ili ne daj Bože stalnog razvaljivanja RS i rasprodaje Dejtonskog sporazuma je veoma opasno. Vjerovatno u opštinskim odborima, zavisno od opštine do opštine, u vrhu sjede SDS kadrovi ili SNSD a to je onda sukob interesa i ne daj Bože može doći do podjela a šta ćete onda vi i šta će biti sa vasim statusom. Nemate petlje da radikalmo krenete u obračun sa lažnim borcima, lažnim invalidima, lažnim patriotama. A budite sigurni pravi borci bi stali uz vas i samo bi se riješili smeća iz BORS-a.

Ja vas namjerno preko ove stranice stalno provociram, pokušavam da u vama probudim patriotizam i činiću to i ubuduće. Jedan srpski pisac posle Prvog svjetskog rata, zaboravio sam mu ime ali mislim da se knjiga zove Srpska trilogija, je pisao otprilike nesto ovako: "Kada krene rat, prvo ide pješadija, za njom konjica, pa artiljerija, zatim pozadina i na kraju ratni profiteri i kriminalci, a kada se rat završi samo se sve obrne za 180 stepeni. Isto je se desilo i u ovom ratu a borci i BORS-a ćute jer to valjda smatraju normalnim.

Drugarski pozdrav i probudite se jer su vas borci izabrali da se borite za njihove interese ili se skloniti i nemojte smetati.
Idi na stranu - |listaj dalje|