fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

republika_srpska - 93177 - 12.06.2015 : Dario Obrenovic Njemacka - best (0)

O hapšenju Orića i situaciju u RS-u


Pozdrav svim učesnicima foruma, posebno gospodinu Tomiću, i naravno mojim svim prijateljima. Nisam se dugo javljao mada pratim redovno sajt koliko mi vrijeme dozvoljava.

Čudno mi da niko ne ostavi ni jedan komentar povodom hapšenja zlikovca Nasera Orića. Ako ste pratili, čak i Goran Salihović koji bi trebao biti uzdržan jer je tužioc suda BiH, brani Orića za kojeg postoji gomila dokaza za počinjeni ratni zločin u okolini Srebrenice. Primjera radi našg generala Saru optužuju za Srebrenicu iako nije ni bio u to vrijeme ni blizu nje.

Niko od naših političara iz RS ni rječ nije reko, pa ko je našim političarima napravio radno mjesto to se odnosi i na poziciju i opoziciju. Svaki dan prebrojavaju glasove u skupštini i jedni i drugi, ali neću da neko reče nešto kako će narodu pomoći da prebrodi teška vremena koja su ih stigla. Muka mi je da ih više gledam na TV-u jer radeći moj posao dok sam još bio dole, imao sam priliku da ih bliže upoznam većinu.

Vjerujte mi Dodika mrzim, ali i ovi iz SDS-a nisu ništa bolji, znam ih u dušu, male partije ne brojim jer oni daju glas za radno mjesto ili poziciju.

Prije mjesec dana kaže SDS Mićo Mićić (iako se dobro poznajemo) će biti novi premijer pa ni on niti niko drugi ne reče kakav plan i program imaju osim što prijete da će sadšnja pozicija zbog kriminala u zatvor. Pa nece valjda biti svi ministri MUP-a? Žalosno šta se radi i dešava, ali izgleda da narod još uvjek trpi.

Pozdrav do idućeg javljanja!
Idi na stranu - |listaj dalje|