fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 93103 - 28.05.2015 : Neba Bak Srbija - best (7)

Stanje komandira Buce se popravlja!


Dragi moji forumaši, javljam se ponovo i ovom prilikom Vam prenosim velike, ali zaista velike pozdrave komandira Buce. Komandir Buca je, uz pomoć svojih prijatelja, prebrodio krizu koja ga je umalo psihički slomila zbog svog hendikepa. Naime, sa njim se čujem skoro svaki drugi-treći dan i on se nalazi u veoma zavidnoj formi, kako bih se izrazio, postao je hiperaktivan, jurca po bolnici za mladim sestrama, hahaha, i veoma je zadovoljan svojim dosadašnjim postignutim uspehom sa terapijama i vežbama sa protezom.

On je i ovom prilikom izrazio zahvalnost na pomoći, naravno ko je koliko imao pomogao je, a njemu je i to malo značilo mnogo. Ima još otprilike dve nedelje da provede u bolnici u Banja Luci i nakon tri meseca , nadamo se da ga otpuste kući svojoj porodici.

Što se tiče javljanja, on je malo stidljiv, kako bih rekao za naš forum, ali je čvrsto obećao da će se u skorije vreme obratiti svojim saborcima na ovom našem forumu, naravno, prvom prilikom kad bude bio u tehničkoj mogućnosti.

Ja Vam svima prenosim pozdrave, da ne bih nekog izostavio, svi imaju pozdrave od komandira Buce, a naravno i od mene veliki pozdrav...
Idi na stranu - |listaj dalje|