fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 93083 - 25.05.2015 : Milenko Djuric Doboj - best (0)

Rukovodstvu BORS-a


Žao bi mi bilo ako moje članke koje pišem na ovoj stranici shvatite kao nešto što je upereno protiv Vas. Naprotiv, ja pokušavam da Vas animiram da jednostavno nemate prava da se ponašate nepolitički. Politika je naša sudbina a valjda bi borci trebali biti zainteresovani za sudbinu Republike Srpske.

Navešću samo jedan detalj iz Dejtonskog sporazuma. Po Dejtonu, Vijeće ministara je sastavljeno od 3 člana: ministar vanjskih poslova, finansija i civilnih poslova. Pogledajte koliko ih ima sada, a čujem da se spremaju i za nova ministarstva pa bi to onda vjerovatno preraslo u Vlada BiH koja bi bila iznad entitetskih vlada.

I zašto ne reći da se sve ovo dešava u vrijeme kada u vlasti na nivou BiH participira SDS. To su neumoljive činjenice!

Pa imate li gospodine Savčiću ćutati dalje i ako Vi i rukovodstvo BORS-a ćutite šta ja mogu misliti o vama. Ostavili ste na vjetrometini Boračku organizaciju iz Doboja koja po meni opravdano pokušava da vodi borbu protiv opštinskih vlasti ali ona sama u tome ne može uspjeti. Niko od Vas se nije pojavio na protestnom skupu u Doboju što je velika greška. Gospodo razmislite pregaziće vas vrijeme a žalosno ja da politiku SDS kritikuju njeni istaknuti članovi a BORS ćuti.
Idi na stranu - |listaj dalje|