fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 93071 - 23.05.2015 : Milenko Djuric Doboj - best (0)

Otvoreno pismo rukovodstvu BORS-a


Moram da Vas potsjetim da je vasa obaveza po Statutu BORS-a, između ostalog i borba za očuvanje Republike Srpske. Nju svakodnevno, na razne načine, napadaju. Pratim sva srestva informisanja i ne vidim da se po tom pitanju oglašavate. Da li to znači da vi smatrate da ne smijete dolaziti u sukob sa srpskim kvazipolitičarima koji su nažalost u većini odnosno da ih se plašite da možda i vaše pozicije ne dođu u pitanje.

Ako nemate petlje da stanete u odbranu Republike Srpske bolje se sklonite i nemojte smetati! Zbog čega niko od Vas nema hrabrosti da traži od vlasti u Republici Srpskoj da izdaju dokumenat (knjigi) u kojoj bi hronološki objavi koji su političari, odnosno skupštine vršile prenos nadležnosti sa Republike Srpske na BiH i da se na taj način razbiju zablude o nekim ljudima koji još uvijek uživaju veliki ugled. Ako nastavite da ćutite nikakve razlike neće biti između Vas i dosadašnjih rukovodstava ove organizacije i nemojte se čuditi ako Vam uticaj slabi i ako dođe do daljnjeg cijepanja BORS-a. Za to nemojte optuživati druge. A čeka nas jos teža ekonomska situacija i svi koji kažu da mogu promjeniti nešto na bolje lažu. Ali ne brinite, poslednji koji će to osjetiti su oni koji rade u Sarajevu u kojekakvim izmišljenim institucijama i nemojte slučajno poštaviti pitanje zbog čega RS izdvaja tolika srestva za budžet BiH.

Borci su mnogo dali za stvaranje RS a Vi kao njihovi predstavnici ako ste moralni ljudi nemate pravo na ćutanje pogotovo zbog toga što je veoma jasno da će brzo slijediti novi pritisci na RS u pravcu prenosa nadležnosti.
Idi na stranu - |listaj dalje|