fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bosna_buducnost - 92963 - 04.05.2015 : Milenko Djuric Doboj - best (0)

Militantni islam u Bosni


Na teritoriji RS započelo je sa Zvornikom, a ko zna kako će se završiti. Poznata je činjenica da na teritoriji Federacije postoje kampovi u kojima se islamski borci nesmetano obučavaju. To je poznato i policiskim i obavještajnim strukturama i na kraju krajeva o tome javno pričaju obični građani.

E sada, ključno je pitanje zašto niko ništa ne preduzima? Ne treba se čuditi i ubuduće će biti isto. To je zbog toga što u tim strukturama koje su uzgred rečeno protiv-ustavne sjede uglavnom partijski drugovi a ne profesionalci i primaju dobre plate.

Siguran sam da, ukoliko Srbija nastavi da pliva između Zapoda i Rusije, a Grčka počne da se približava Rusiji, ovdje će nastati igranka jer će Islamisti dobiti zeleno svjetlo od gospodara svijeta da se aktiviraju. Za RS bi bilo pametno da hitno oformi vlastite snage za borbu protiv terorizma, da znatno poveća broj policajaca a ako nema novca za to predlazem Vladi da smanji znatno broj partiskih drugova i rodbine u zajedničkim institucijama jer gore ništa korisno ne rade a primaju dobre plate.
Idi na stranu - |listaj dalje|