fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 92863 - 22.04.2015 : Mirko Trailović Karaula - best (0)

Naće podjele i nepravde


A šta mislite ko da nam zaradi za povećanje boračkog dodatka? Naša djeca neće privatno da rade?! Pitam vas, zašto niko ne traži pomoć za širenje privatnog biznisa?

Ni u ratu nismo bili ravnopravni! Sjećate li se toga? Oficiri bivše JNA su imali plate, dodatke za odvojene živote od porodica, regres za godišnji odmor, a ovamo stan i hranu. Šta smo imali mi čije su firme ostale na teritoriji Federacije? Ništa! Oni što su imali firme na teritoriji opštine, koje su imale neku korist od tih firmi.

Veliko šarenilo što se pravde tiče.

Kategorizacija boraca je velika šega! Svaka ljubavnica, bilo kojeg moćnijeg lokalnog K-danta je borac prve kategorije.

Brojno stanje četa tokom rata /ljudstva koje je išlo na borbene linije, bolesni i ranjeni/ bilo je po 60-70 ljudi, dok je na spiskovima bataljona bilo po 410 ljudi, a u bataljonima su bile po tri čete.

Zašto su gospoda generali do sada ćutali? Gdje su to do sada bili? Gdje sada žive, jesu li dobili stanove? Ubacili su se u stranke, ministarstva! Da li su baš toliko zaslužni koliko misle da su? Ko je kriv za promašene bitke, stradanja van linija, postavljanje budala za komandante jedinica, nekažnjavanje onih koji su se MORALI kazniti tokom rata...

Ti isti generali su podjelili visoka odlikovanja raznim šušama koji su morali još u toku rata da budu kažnjeni, a poslije rata svakom ko je bio pripadnik bivše JNA pa iako nije imao nikakva muda.

Ko mislite da vam plaća članarinu osim ratnih profitera, ljubavnica i nekih naivnih ljudi? Možda mislite da vaskrsnete SUBNOR, pokušavate, komunisti bivši su na ključnim mjestima.

Ja sam borac prve kategorije, iz ove grupe što je najlošije prošla, od prvog do poslednjeg dana, ali neću sa vama. Niste bili pravedni u ratu, poslije rata, pojavljujete se poslije toliko vremena da ponovo nešto uzmete, NE VJERUJEM VAM!

Mnogi se neće složiti sa mnom, pa neka neće, nisu se slagali ni tokom rata. Ja nitiodkoga ne tražin ništa, nisam nikada tražio, uvijek sam radio, radim i sada.
MNOGO JE HIJENA KOJE NAM UNIŠTAVAJU REPUBLIKU SRPSKU POD PAROLOM "JA SAM ZASLUŽAN" bio sam to i to, kada ga pitaš šta sada radiš, objašnjava kako je on zaslužan da bude "imela" koja isisava sokove drveta sve dok oboje ne umru.

Ko je zaboravio, neka se podsjeti, kako su razne "imele" isisale sokove državi prilikom čijeg raspadanja smo morali ratovati. Mnoga lica koja se previše često pojavljuju ma malim ekranima su sisali sokove i one države, neće žaliti ni RS. >br?
Ovo je moje mišljenje. Pozdrav!
Idi na stranu - |listaj dalje|