fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 92859 - 22.04.2015 : Milenko Djuric Doboj - best (0)

Odbrana Dejtonskog sporazuma


Kada će se BORS RS početi baviti svojim statutom u najosjetljivijom oblasti, a to je odbrana Dejtonskog sporazuma. Pa valjda je ova organizacija najpozvanija da to radi, ne mislite valjda da će to raditi bivši i sadašnji kvazi političari RS, koji prije svega brane vlastite interese.

Izvorni Dejtonski sporazum i ovo što sada imamo se znatno razlikuje, a sve zahvaljujući srpskim kvazi-političarima koji su pod pritiskom mnogo toga rasprodali. Do sada je BORS RS uvijek bio samo produžena ruka onih koji su na vlasti i vrijeme je da na čelo ove organizacije dođu ljudi koji imaju petlju i da otvoreno kažu srpskom narodu ko ga laže i ko radi protiv njega. Istini na volju, najveći dio posla u rasprodji je obavio SDS ali i sadasnji to rade ali mnogo mudrije. Sada je se digla i Skupština RS u povodu dana RS ali niko nije protestvovao i rekao ne kada je ustavni sud bih preglašavanjem srpskih i hrvatskih sudija donio odluku o konstititutivnosti svih naroda u RS i tako praktično srušio Dejtonski sporaum. U Ustavu BiH nema ni jednog slova o sudskoj zakonodavnoj i izvršnoj vlasti, a ipak poslanici iz RS glasaju za donošenje zakona na nivou BiH.

Moglo bi se mnogo toga nabrajati, ko je pozvaniji od BORS RS da se usprotivi rasprodaja Dejtonskog sporazuma, a koliko ja znam u statutu BORSA-a RS u programskom dijelu stoji obaveza očuvanja RS.
Idi na stranu - |listaj dalje|