fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dobrinja - 92837 - 20.04.2015 : Fejsal Dzipa Bec - best (4)

Uvaženoj gospođi Hajvaz


Uvažena gospođo Hajvaz,

Ja sam siguran u svoju nedužnost i u sebe. Ja sam ispravan i meni nema šta biti oprošteno. Za Boga znam i jedino se njegove kazne bojim. Što se tiče vašeg pamćenja ne mogu suditi. Interesuje me i zbog čega krijete svoj identitet? Vidim da ste loše informisani i da nemate pojma o kome pisete ovaj tekst, ja imam kćerku rođenu 14. 07. 1988. godine.

A što se tiče tih osjećaja, drago mi je da ih nemam i ako je moj otac bio zarobljen i odvededen na Kulu. Što se tiče osobe "preko bare" niti jedna riječ nije istina. To je propaganda uvijek ugroženih Srba. Za razliku od vas, ja sam svoj identitet objavio vrlo obširno, jer nemam straha i ne krijem se, tu sam u Beču.

A što se tiče moćnih krugova, istina imam je ali je ne koristim, nema potrebe i niko me ne pokriva ničim. Što se tiče novca i tog nekakvog srpskog zlata koga vi spominjete, interesantno, za vašu informaciju ja sam Sarajevo napustio 13. 01. 1997. godine autobusom za Zagreb u 22 sata sa 50 maraka u džepu. Zamolio bih vas da budete precizni o kakvoj se to regrutacij radi i čega?

Što se tiče Mosada, ne budite smješni, znam toliko o toj službi da ne može stati u 10 knjiga, to bi vama trebalo biti jasno, pa ja živim u Beču, srećem ih 300 puta dnevno. Ja i moje društvo nismo otpad, mi smo časno branili našu zemlju. Ja ne znam koji su to ljudi koje bih trebao "čikati" i ne znam ko bih me mogao i za šta tužiti. Pokušali su pojedinci, ali je još veća istina da sam ja slobodan građanin najstarijeg kontinenta bez mrlje na sebi.

Da rezimiramo, moje prezime potiče iz Počitelja, i na to sam ponosan. Pradjeda Ali Ruždija, dedo Adil, babo Mehmed Bajazit, Zijo Džipa i ja Fejsal Džipa smo rođeni u Sarajevu.
P. S. Mosad sam prevazišao prije 25-30 godina
Fejsal Džipa
Idi na stranu - |listaj dalje|