fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dobrinja - 92835 - 20.04.2015 : Fejsal Dzipa Bec - best (1)

Za Tatjanu Mandić


Gospodžo Mandić,

Nemam razloga da se pravdam i ne želim se pravdati. Vi ste danas odrasla osoba, iz prilošlog teksta koji ste napisali mogu to da zaključim.

Što se tiče rata i ratnih dešavanja, niko nema lijepih uspomena, nažalost vi imate traume, koliko ja mogu da primjetim iz vašeg pisanja. Reći ću vam samo nekoliko sitnica koje su stvarna istina, ja nikada nisam nosio crvenu beretku, niti sam nekada čuo za ovo ime koje ste spomenuli. Uopšte se ne sjećam takvog događaja, a imam jako dobru memoriju. Nisam ni odveo nekoga od vaših roditelja. Moguće je da sam vam pretresao stan, ali sigurno nisam tražio nikakvim nožem bilo šta ispod bilo kakvog praga.

Mogu da razumijem vašu situaciju, moj otac je bio zarobljen u logoru na Kuli pa znam da je jako ružan osjećaj. Ja vam svakako ne mogu pomoći da izbrišete iz glave sve te ružne događaje. Moje ime je bilo zloupotrebljeno nekoliko puta, protiv mene su vođeni postupci, od strane policije, SIPE, tužilaštva... ali koliko vidite još sam slobodan čovjek. Garantujem da je bilo šta bilo dokazano, ja bih završio u Hagu.

Da rezimiramo, zaista se ne sjećam svih događaja koje ste naveli jer sigurno nisam bio ta osoba, i da još jednom naglasim ne pravdam se nikome.

Pozdrav.
Idi na stranu - |listaj dalje|