fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

ozren - 92747 - 08.04.2015 : Dejan Blagojevic Novi Sad - best (6)

Malo o Ozrenu, malo o Republici Srpskoj danas


Nisam bio u Vozućoj jer sam imao 12 godina, ali mislim da borci koji su umirali mučki u okruženju nisu umrli uzalud. Oni su svoje duše predali Gospodu junački.

Imam puno informacija od preživelih junaka i svesni niste koje je junaštvo u pitanju. Primjera radi, mnogi koji su ostajali bez municije i nemogućnosti izlaska iz obruča, stavljali su bombe pod sebe ili bi naprosto jurišali sa bajonetima na neprijatelja.

O svemu ovome Balije neće da pišu, i neše da priznaju da ih je njihova "velika pobeda" koštala preko 300 priznatih gubitaka mudžahedina od strane njihovog vođe i nepoznat broj ostalih vojnika arbih, a zna se da "regularne" armije Alijinih vojnika bilo 90% u odnosu na mudžahedine. Ako uzmemo proporciju dolazimo do zaključka da je izginulo bar 500 muslimana.

Sve ovo govori da se srpski vojnik nije predao već je za sobom povukao 1-2 muslimana. Ovo balije neće da priznaju, jer šteti reputaciji njihove pobede.

Ceo rat sam slušao o jurišima balija na Vozuću zbog magistrale koja povezuje Tuzlu i Zenicu, valjda i slušao sam da se leševi brojali u hiljadama u periodu od 1992-1995. Važno je reći da je po proverenim podacima agresiju na Ozren izvršilo oko 24000 vojnika što arbih što mudžahedina a da su Srbi imali manje od 3000 vojnika koji su bili raspoređeni do Doboja pa možete zaključiti da se toj armadi suprostavilo ne više od 1500 vojnika VRS ili 1/16 vojnika što nikako nije srazmerno na meru koju je Srbin navikao a to je 1/7 u odnos protivnika!

Zbog svega ovoga muslimani ne treba da slave pobedu jer su oni ceo rat gubili na svim frontovima a tamo gde ste neki pomak uradili poginulo je tri puta više. Sada kukaju kako su ih Srbi klali i mučki ubijali a prvi su zapucali u Tuzli, Sarajevu... Kako naš narod kaže posle jebanja nema kajanja, a njih je najviše zeznuo Alija jer je mogao da ostanete sa Srbima i da sada muslimani vladaju celom Bosnom, a oni nama nož u leđa po ko zna koji put jer poturica koji je nastao od srpskog odpada mora da se dokazuje. Zbog toga oni sada imaju nekoliko opština u BiH i kad su videli da su ga izduvali, traže od nas Srba da se ponovo udružimo! Oni trebaju da znaju da će u budućnosti Srbi odlučivati sami o svojoj sudbini, a šta će biti sa muslimanima odlučiće Evropa, koja će u perspektivi morati da se oslobodi Islama ako ne misli da bude pokorena i ponižena.

P.S. Muslimani ne treba da se nadaju da će čizmom osvojiti Republiku Srpsku jer to im ne bih preporučio, jer sada u Srbiji nema neodlučnosti kao devedesetih da se pomogne Srpskoj, već naprotiv u Srbiji u velikoj većini sada vladaju bosanski i krajiški Srbi koji nisu zaboravili šta ste nam radili pa bi tako u slučaju novog rata Federacija BiH bila uključena u veliku Republiku Srpsku u sastavu Srbije, a tako će vjerovatno i da bude jer muslimani sada vređaju nas kao ljude i seju mržnju koja će ih na kraju u grob poslati! Za krst časni i slobodu zlatnu - do pobede!
Idi na stranu - |listaj dalje|