fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 92729 - 05.04.2015 : Kostajnica - best (0)

Oni su svoje naplatili


Možda Mladen nije mislio ništa loše, ali je zaboravio jednu veoma bitnu stvar. Svi oni koji su se nazivali donatori i davali od cigareta, do goriva za prevoz, da ne spominjem sve, su odvno naplatili svaku cigaretu koju su dali da ne idu na ratište i zauzeli položaje koje ni danas ne napuštaju već ih prenose na potomke.

Spisak onih koji su naplatili se mogao vidjeti samo djelomično u vijestima i otad nikom ništa. Kad je došlo vrijeme da i nama nešto da daju onda kažu nema para. E pa gospodo, ako ih nema otkud ste vi uzeli? Možda ste digli kredit da ga kroz porez svi vraćamo? Ako je tako prebacite nešto na naš račun pa da zajedno vraćamo. Nećemo biti licemjeri da se nadmudrujeo čija je uloga bila veća ali dok vi uživate u naplaćenom za materijalna dobra i moje zdravlje vrijedi da se naplati.

Zato tražim ili da povećaju borački dodatak ili oduzmu prevarantima ono naplaćeno. Lično sam za drugu opciju pa da ta sredstva usmjerimo u razvoj privrede ali znam da sami sebi neće zavući ruku u džep.

Ostaje samo borba za povećanje dodatka!
Idi na stranu - |listaj dalje|