fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

dobrinja - 92305 - 03.02.2015 : Beba Hajvaz USA - best (1)

Džipa Fejsalu


Pa Fejsale, dođe vrijeme da i ja napišem nekoliko riječi. Vidim iz stila kojim pišeš da si vrlo siguran u sebe i svoju "nevinost". Uživaj u tom svom uvjerenju dok možeš. To je dobro kada osoba misli da je ispravna i da joj je sve oprošteno. Samo zapamti, jedino Bog ima prava da prašta, ja to pravo nemam, jer je moje pamćenje vrlo bolno, kristalno jasno i činjenicno tačno, sa svim datumima, imenima i svjedocima.

Jedino mi je žao što ti nemaš svoje djece pa nećeš imati priliku za izvjesna vrlo duboka i važna osjećanja koja si tako žestoko zaslužio, kao i svi tvoji prijatelji sa Dobrinje koje je pomenula osoba "preko bare"... Za sada je tako, u Austriji uživašs zaštitu "krugova" do sada moćnih, kao i na Hrvatskom primorju. I to je u redu.

Pošto imaš dovoljno vremena i novaca, dio od četničkog zlata, a sada i od regrutacije ljudi za pravu stvar, uzmi i prouči istoriju organizacije "MOSAD" mislim da ce ti trebati, biti ćeš spremniji za izvjesne stvari kada se dese. Uostalom još uvijek traje potraga za nacistima iz 2. svjetskog rata, koji su uživali mnogo veću i jaču zaštitu, pa su pronalaženi i još ih pronalaze, a i za "ljudski otpad" kao sto si ti i tvoje društvo ima vremena.

Sada ponovo možeš da nastaviš da "čikaš" ljude da mogu da te tuže, da bi ti dokazao svoju nevinost jer po tebi svi "lažu". Ti kao i svi zainteresovani znaju pravo stanje stvari, pa je za sada "status kvo", ali???

Kada je riječ odakle potičeš, ne vrijeđaj Pocitelj, vec reci istinu o Borcu, gdje je medvjed i vuk domaća životinja i najbliži rod takvima kao što si ti.

Za kraj, uči o Mosadu.
Idi na stranu - |listaj dalje|