fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

bors - 92189 - 20.01.2015 : Mira Maric Prijedor - best (0)

Trajno zbrinjavanje majkih poginuli boraca


Moja mama je majka poginulog borca, a još troje djece joj je ranjeno, i to sve se desiko u samo 15 dana. Niti je dobila stan, niti nepovratna novčana sretstva. Takođe prima i odlikovanje za svog sina. Živimo u svega 23 kvadrata prostora ja, moj sin i moja mama. Moram takođe da napomenem da je cijeli donji sprat uništila poplava ne jednom već dva puta u 2014. godini.

Od boračke organizacije dobila je svega 600 km i to što su skupljali onakvi kao i ona od svoje invalidnine. Zahtev za trajno zbrinjavanje je predala još 2007. godine I ništa do dana današnjeg nije dobila. Pa me zanima zasto nije dobila po kom osnovu neki imaju prave a neki ne, Nemam nista protiv što su pojedini dobili koji imaju kuće sređene pa nadograđivaju ili po dva stambena objekta i dobili su i paket za izgradnju kuće i nepovratna sredstva. Čak je bila i kao najugroženija porodica poginulog borca u majskim poplavama i opet ništa.

Volela bi da mi neko odgovori iz kojih razloga moja mama nije imala pravo na trajno zbrinjavanje a ona i ovakve kao ona dale su deo sebe u ovu Republiku i zar nije zaslužila istu pomoć kao i komšije oko nje koji su dobili kao što rekoh i jedno i drugo.

Interesuje me i kada će biti isplata za odlikovanja. Molim da mi odgovori neko i nikad nezaboravite gospodo ko je stvarao našu Republiku Srpsku i čije oči još plaču.
Idi na stranu - |listaj dalje|