fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 91991 - 01.01.2015 : Max Sarajevo - best (0)

Srećna Nova godina i nastupajući blagdani


Kao prvo, želio bih da četitam Novu godinu kako g-dinu Željku i njegovoj porodici tako i svim ostalim učesnicima na ovom sajtu uz želju da nam ova godina bude bolja i berićetnija od ovih prethodnih, puno zdravlja i sreće, da poživimo u krugu i sa svojim najmilijim još dugo dugo godina i da budemo bolji ljudi!

Prijateljima i poznanicima pravoslavne vjeroisovjesti (kako u privatnom životu tako i na ovom sajtu G-dinu Željku, Valteru, Pravom, Starom, Mineru, Nebi... kao i ostalim), a posebno mojim ratnim suborcima želim da čestitam nastupajuće blagdane uz puno zdravlja i sreće, da požive i u krugu svojih najmiliji dočekaju još puno puno Blagdana!

Poseban pozdrav za tebe Valtere!

G-din Željko zna, a može i da potvrdi da mu se uvijek javim kada posjetim sajt, Bog mi je svjedok da zbog nekih stvari koje su mi se izdesavale (od problema sa ičnim zdravljem do smrtnih slučajeva) duži vremenski period nisam posjećivao ovaj sajt, pa tako da nisam odgovarao ni na one poruke upučene meni, al' hele nejse nego prijatelju drago mi je da si dobro i zdravo, pretpostavljam i porodica, što vam iskreno i od srca želim i u narednom periodu, i u nardnim blagdanima.

Odgovorio sam na tvoje pitanje za pokojnog A. Š. , jednom rečenicom u postu 83507, a čak smo i od g-dina Željka dobili upozorenje za poruke lične prirode!

U gradu sam, a za kahvu se uvijek može nači vremena!

Pozdravi za sve!
Max
Idi na stranu - |listaj dalje|