fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

oglasi - 91971 - 29.12.2014 : Nije_Bitno USA - best (0)

Magic Jack


Poštovanje,

htio bih da preporučim za posjetioce ove stranice koji žive u USA i Kanadi da se informišu za Magic Jack, kućni telefon pošto ga ja koristim od 2011. godine i super je. Ovaj proizvod košta 60 dolara, pet godina 120 dolara i plus PDV tj. porez. Nakon toga nema računa za kućni telefon. Mislim da se može zadržati broj koji imate i preko njega se može kupiti minuta za Evropu. Ja kupim za 10 dolara i imam 500 minuta za EU, a mislim da je Hrvatska, Bosna i Srbija pet centi po minuti. Pošto imate svi internet tako da se jedan kabal uključi u router - internet modem. U tom slučaju telefon funkcioniše preko rutera kada se isključi kompjuter.

Srdačan Pozdrav!

RE: Magic JackPoštovani,
I ja sam korisnik Magic Jack-a od 2011. godine. Ono što si ti ovdje opisao se zove Magic Jack Plus, i on je na tržištu od 2013. godine, pa ću u vezi njega napisati i neka moja lična zapažanja.

Cijena za Magic Jack Plus je $60, što uključuje jednu godinu besplatnog servisa. Nakon toga plaćaš dvadesetak dolara za svaku narednu godinu. Pri tome, u Americi možeš da uzmeš bilo koji pozivni broj besplatno, a u Kanadi moraš da platiš $10 godišnje ukoliko hoćeš da imaš stvarni broj telefona, npr. lokalni broj za Toronto. U Kanadi ne možeš da preneseš svoj kućni broj na Magic Jack broj, dok je to u Americi moguće za većinu država.

Ukoliko živiš u Kanadi i ne kupiš broj, onda se na mobilnim brojevima telefona tvojih drugova prikaže broj. Kod mene je to ranije bilo *1027464784, a sada imam drugi broj.

Magic Jack nije loš proizvod i ja sam ga preporučio nekim mojim prijateljima, koji su ga kupili. Posebno je koristan za one koji žive u Srbiji i Bosni a imaju nekoga ko živi u Americi. Mislim da je ovo odličan poklon za nekoga ko tamo živi.

Servis je odličan, jako se dobro čuje! Meni se isplatio samo zbog toga što sam nekoliko puta sa aerodroma mogao da obavim telefonski poziv. Na primjer, prošlog ljeta sam imao problema sa u Rimu, jer mi je avion za Petrovgrad otišao ranije. Nazvao sam svoju agenciju sa laptopa i tako dobio drugu kartu.

Ja lično koristim Magic Jack samo kada sam u Srbiji. Preko njega sam zvao i Njemačku jer mi je tako mnogo jeftinije nego sa fiksnog/mobilnog telefona. Dobra stvar Magic Jack-a je i u tome što možeš da zoveš bilo gdje u Americi ili Kanadi a da ne plaćaš međugradske/međunarodne tarife. Sve je besplatno!
Idi na stranu - |listaj dalje|