fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 91905 - 23.12.2014 : Neba Bak Srbija - best (4)

Pomoć komandiru Buci: Milan iz Podgorice


Dragi forumašI,

evo da se još jednom javim u vezi pomoći komandiru Buci. Ovoj akciji se pridružio i Milan iz Podgorice, koji je našem komandiru donirao 100 evra. Ja mu se ovom prilikom iskreno zahvaljujem.

Bucino zdravstveno stanje nije na zavidnom nivou jer se slabo kreće pa sada ima problema i sa drugom nogom, pa mu doktori odlažu tretman sa otiskom za protezu. Trenutno nije najbolje i nadamo se i molimo da će prevazići sve ove tegobe, ali sve uz Božju volju. Buca je jak i stamen borac, uvek je izlazio na kraj sa svim poteškoćama, ali ovo mu je najteža bitka u životu, kako i sam kaže, a i mi sami znamo kroz šta trenutno prolazi, uz sve porodične probleme i njegov hendikep sa nogom treba izdržati.

Ipak, svi smo optimisti, nadamo se najboljem, mada je još pod terapijama i ponovo će morati u bolnicu. Ukoliko bi bilo još dobrovoljaca za pomoć, bilo bi poželjno iz sve snage pomoći, jer mu je potrebno puno novčanih sredstava za lekove i lečenje.

Komandir Buca nije trenutno u mogućnosti da se javi na ovaj naš forum, kako iz tehničkih tako i iz finansijskih razloga, ali je čvrsto obećao da će se obrati svojim saborcima.

Hvala Vam draga braćo što imate razumevanje za pomoć našem komandiru. Živi bili i veliki pozdrav!
Idi na stranu - |listaj dalje|