fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 91797 - 11.12.2014 : FILIP LAZAROV Hrasnica - best (0)

Haizm Orlovic


POzdrav za Hazima!

Mlad si ti još Hazime, nemoj da prizivaš nesreću a kamo li neki rat ili neki račun što će se u budućnosti isplatiti.

Da pozneješ, ali vidim i da ne čitaš, istorju moga naroda srpskog. Jer da je tako ne bi nikada ni pitao šta kako Srbi roblji traže slobodu.

Evo sada da budemo čisti: neka Bosanci od prije '74 ustava muslimani uzmu sve što su ikada uspjeli zauzeti ili osloboditi. Sve! I neka nose sve to sa sobom u tu Izetbegovićevu državu. Daj mi primjer da su Bosnaci htjeli državu, osim Gradšćavića i Hadzi Loje koji su digli ustanak, provilju Austrougasra, a da nisu lampe u Sarajevu sjevale srbskim robljem, a muslimanski svjet se gleadao i smiješio nad tim. U vrijeme austrougraske i Prvog svetskog rata: bili u jedinicama austrougarske počinili zločine u Mačvi, vješali narod, silovali i ubijali civile, tzv. Zeleni kader!

Zatim su muslimani u Drugom svjetskom ratu opet ubijali Srbe. U Sarajevu vješaju na ulične svetiljke, u Srebrenicu dolazi ustaša Jure Francetića i po nalogu iz Zagreba (po austrijskom Agram) da sve što je srpsko stane pod nož.

A gdje gdje je sada naš grad sa ove starne Neretve? Od Une od dile sve je čisto od Srblja, kao što nikada nije blo od 16 vijeka! Ko da nas nikada nije ni bilo!

Dok pred neki vijek, ni samaa porta i Rim nisu znali kako da se ta nova zemlja zove, Izašlo je ime Hrvatska i ime naroda Hrvati, za Rim je bilo važno samo da su rimokaličke vjere.

FILIP
Idi na stranu - |listaj dalje|