fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 91793 - 11.12.2014 : Filip Lazarov Bosna, Hrasnica - best (2)

Bosna biće k'o Bosna


Ko fol vidim da niko ne čita niti reaguje na dobre komentare, kao isto mi stari pisci i čitatatelji istih: ali osteće za pokoljenja svaka reč, čak i ona ne dorečena: Filip

Po priči o PTSP-u (za one koji ne znaju PTSP je jedan post-traumatisk-syndrom od koga se pati cijeli život) mi nikada nećemo biti izlečeni ali ni od naših snova spašeni. Kao što vidim, javljaju se neki novi klinci koji nisu napuni ni dvadeset da komentarišu rat. Mogu pretostaviti da se radi o djeci boraca sa obje strane, kako ih je babo naučio je pitanje za sebe...

Imam i ja sina, hvala Bogu neku mu je sve na pomoći, i neka dijete živi i veseli se. Kada je u Bosni počeo rat, bilo je dijete tek rođeno, nekoliko mjeseci. Sad je već čovjek od sebe, i to me čini zadovoljnim. Znaš, nije bilo baš tada u principu da se živ može izvući bilo ko iz bilo kog dijela Bosne. Zato opet kažem da je lako sada reći da je bilo lako. Kad nije majko moja, niti glave niti puške iz onoga kotla izvući...

Ne želim da se sećam, bilo je teško ali uspio sam hvala Bogu i Alahu izvući i ženu i dijecu. Ipak, nikada neću zaboraviti kako i na koji način. Sada se piše po novinama da se hapse muslimani zbog Hrasnice, i bilo je vreme. Odavno je trebalo to uraditi, reko sam ja i bio sam ja u tim muslimanskim, Fikrinim (Fikret Prevljak general m-Abih) tajnim logorima jednom i nikad više neće mene zajebati?

Ovdje se sudi Mladiću, i Karadžiću. Zašto? Zato što su branili svoj narod. Da li je što bi rekli advokati Alojza Stepinca? Njega će kanonzirati tj. hoće da ga proglase "svecem" pokazati ove godine, baš na Vidovdan! Ovi sa Zapada baš navalili na Vidovdan, najveći srpski svetac, da na nas jebu, kao što smo mi najebali na Kosovu 1389. godine. Na Vidovdan, opet na vidov dan uzme ona kuga od kralja Aleksandra vlast i onda ga ubiše na pravdi Boga u Marselju. I onda opet na Vidovdan sravniše njemci Beograd za zemljom. I tako baš sve na Vidovdan, kao da nas jebu u mozak.

Bio sam na liniji, sve sam obišao od Hrasnice, Ilidže, Pajtona, Butmira, Sokolović kolonije... Stalno neke priče, i opet priče o kafani Delminijum gdje su čak i UNPROFOR-ci išli da traže kurve.

Čovjek na suđenju Mladiću kaže: "Popušili smo 200.000 maraka a policajca su ispekli na raznju" i sad vidi ti apsurda, ne pita ovaj tužilac odakle su marke nego kaže svedoku da laže? Da kao izmišlja? Svjedok nema razloga da laže: "policajca ispekli na ražnju"... ŠTA! I nikome ništa, je li to prase ili jagnje ili je to čovjek koga su muslimani natakli na ražanj i ispekli. Niko tu ne reaguje, a da su to uradili Srbi do sada bi gorilo pola Beograda. Pogledaj divljaka, nabili čovjeka na ražanj. Ipak, to je samo jedan Srbin, on za civilizovani Zapad uopšte nije važan. A to što njegova porodica nikada neće saznati istinu, i ja koji mislim u mojim snovima da ću se radije ubiti nego živ pasti muslimanima u ruke.

Kažu da su Srbi silovali između 50 i 100.000 muslimanki! Ukoliko je VRS imala 30.000 vojnika, to ispade 3 do 4 muslimanke na svakog od njih! E Bogumi, ukoliko je to tačno, mora da su se oni dobro naradili!
Idi na stranu - |listaj dalje|