fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

mico_vlahovic - 91729 - 02.12.2014 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (7)

Istinski heroj: Mićo Vlahović


Još jedna predivna priča vezana za ime našeg heroja Miće, od koje mi krenuše suze na oči! Ove suze nisu bile kao do sada, koje su pokazavle žal za poginulim drugom! Ovoga puta Željkov tekst me je dirnuo do suza! Potekle su suze radosnice, jer smo mi preživjeli Mićini drugovi uspjeli da ga održimo među živima i dokažemo da je to bio jedan veliki i častan borac za svoj narod! Istinski heroj!

Ovom prilikom želi da se zahvalim i Mariji Maksić, koja redovno organizuje parastos, te Željku, koji je osim novca uložio i ogroman trud da Mićino ime ne padne u zaborav. Zahvalio bih se i Mićinim drugovima iz djetinstva koji još uvijek nisu odustali da jedna od ulica njihovog Aleksandrova ponese Mićino ime. Zahvalio bi se i Udruženje veterana Građanskog rata 1991-1995 iz beogradske opštine Rakovica što se bore da naši heroji ne odu u zaborav!

Ovom prilikom želim posebno da se zahvalim Mineru, za koga znam da ne stoji toliko dobro finansijski, koliko je voljan i spreman pomoći u svakoj akciji, pa i onda kada se to od njega ne traži. Osim što finasijski pomaže za održavanje Mićinog parastosa, on redovno finanijski pomaže i generala Josipovića! Osim ovih pomoći koje redovno obavlja, javljao se da pomogne sve akcije koje su pokrenute na ovom sajtu! Miner, veliko ti hvala na nesebičnoj podršci!
Idi na stranu - |listaj dalje|