fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 91527 - 31.10.2014 : Neba Bak Srbija - best (0)

Pomoć za komandira Bucu


Hvala svim ljudima dobre volje koji su se javili da pomognu komandiru Buci. Miner druže, čekam da mi se neko obrati šta i kako, ja mislim da je ispravnije delovati iz Republike Srpske jer Buca se nalazi u bolnici u Banjaluci, a ja sam u Srbiji, pa tako smatram da se smanjuju troškovi transfera novca. Sa druge strane, siguran sam da bi njemu bilo veoma drago da mu neko od saboraca lično uruči neku pomoć. Nije mi ništa teško, ali ako se niko ne prihvati pomoći moraću ja, i kao što sam pratio na forumu, upisao bih na ovom forumu ko je i odakle slao pomoć, nadam se da ne grešim. Ipak, čekam da mi se neko obrati kako dalje. U svakom slučaju hvala svima na javljanju i nadam se da ćemo ubrzo organizovati pomoć kako i šta raditi za dalje, a nadam se iskreno da će se i gos. Željko oglasiti jer je on najkompetentniji što se tiče takvih stvari, a i upoznat je sa time kako to ide.

Pozdrav dobri ljudi!

RE: Pomoć komandiru BuciNeba,

Kao prvo, želim da kažem da ću i ja da se uključim u ovu akciju, međutim namjerno nisam htio da koristim moju "prednost" kao "domaćina" ovog sajta i ja budem onaj koji "gura" ovu akciju.

Neizmjerno mi je drago što se već javilo 4-5 ljudi dobre volje koji žele da pomognu čovjeku, nekadašnjem saborcu, koji je sada zapao u veliku nevolju. Odmah da kažem, da me je Bucina priča potresla, i mislim da si ovaj put mnogo bolje odradio svoj "ratni" zadatak.

Mislim da bi najbolje bilo da novac sakuplja neko u Republici Srpskoj, po mogućnosti Buca ili neko njemu blizak. Možda neko od njegove djece, ukoliko su određenog uzrasta da isti mogu podizati. Vjerujem da Buca to ne može da uradi, ali mislim da može da "delegira" nekoga svoga, čovjeka od povjerenja. A ko je to - najbolje je da njega pitamo.
Idi na stranu - |listaj dalje|