fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 91523 - 30.10.2014 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Pomoć komandiru Buci


Neba,

našao sam tvoj tekst pod brojem 90727, pisan dana 09. 07. 2014. godine, u kome si tražio pomoć za Bucu. Moram ti reći da u njemu nije bio upućen zahtjev za pomoć nikome direktno pa je on upravo zbog toga promakao čitaocima sajta. Nakon toga ovaj sajt duži period nije radio, tako da je tvoj tekst otišao u zaborav...

Dobro je što si ponovo zatražio pomoć! Ovoga puta si puno bolje opisao Bucinu sitaciju, pa je to privuklo našu pažnju.

Naravno da se ne ljutim za ono što si napisao, iako se u tvom tekstu osjeća izvjesna doza okrivljivanja. Moram ti reći, da svi imamo nekog kome bi htjeli da pomognemo više nego drugima, pa je meni tako moj brat ba prvom mjestu, pa tek onda ratni drugovi. Usput da kažem, ovaj sajt nema svoj fond iz kojeg pomaže ugroženim borcima na prostoru bivše Juge, nego se na osnovu nekog slučaja obraćamo ljudima koji prate šta pišemo i molimo ih da im se pomogne. Kada to ide preko Željka, onda on sakuplja novac što njemu pravi dodatne troškove da proslijedi novac na željenu adresu, a na koje niko od nas ne računa.

Poznavajući Željkovu trenutnu situaciju, mislim da bi najbolje i najbrže bilo da se novac šalje direktno na Bucinu adresu, ili nekom njemu povjerljivom. Kao što vidiš, odmah su se jevili KIM, SRBIJA, MILAN PODGORICA i MINER, u želji da pomognu našim borcima, uključujući i komandira Bucu.

Ovom prilikom ti predlažem da provjeriš sa Bucom ko bi mogao podizati novac koji bi se slao preko Western Uniona, pošto će kako vidim Miner, a i ja bi poslao novac tim putem. Drugim riječima, treba nam tačno ime i prezime onoga ko će podizati novac i njegova adresa. Onaj ko bude podizao novac mora da ima svoju ličnu kartu. Bilo bi dobro da neko od bliže rodbine bude primalac novca, možda čak i djeca. Mislim da novac treba uplaćivati odmah, da ima dovoljno novca za njegovu protezu kada mu to ortopedsko pomagalo bude potrebno.

Da bi se ovo sve ubrzalo i da ne bi ćekali da Željko objavi naše komentare, predlažem da stupimo u kontakt preko mog E-mail koji Željko ima ili preko FB, pošto vidim da znaš ko sam ja pa me možeš lako pronaći. Tako ćemo ubrzati ovu akciju a njen tok možemo objaviti na sajtu!

Veli pozdrav i hvala ti na lijepim riječima koje si napisao o meni!
Idi na stranu - |listaj dalje|