fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 91497 - 28.10.2014 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (2)

RE: Pomoć komandiru Buci


Dragi prijatelju Neba,

možda si primjetio da su ranije neki stavljali komentare na moje pisanje, "ja pa ja", pa ne bi želio da se opet stiče takav utisak, zbog čega se ne namećem u ovoj akciji koju si ti predlagao!

Ne bi želio da se opet počne sa neželjenim komentarima nepovjerenja, koji mogu uticati na ljude dobre volje koji bi da pomognu komandiru Buci! Odmah da napomenem, poželjni su isključivo komentari u kojima će se predložiti najbolji način da se Buci pomogne!

Što se mene lično tiče, ne bježim ja od nikakve pomoći ali još uvjek ne znam kome i kako pomoči?

Prije svega moram da kažem da imam takođe tešku situaciju u mojoj familiji, brat mi je prije dva i po mjeseca doživio, i daj Bože da preživi treći infarkt pa, uz višak tečnosti u organizmu i zbog slabog rada srca i probleme keje ima na kičmi su ga potpuno radno onesposobili. Iako je penzioner i ima redovna primanja u njegovoj porodici u kojoj sa njim žive još sin 28 godina koji nigdje ne radi, drugi sin od 19 godina, koji je krenuo na fakultet i žena. Postanari su i niko od njih ne radi, a penzija nije dovoljna ni da se normalno preživi. On je sad moja velika obaveza da mu pomognem koliko je u mojoj moći.

Živim daleko izvan svoje voljen zemlje i radim na građevini, što bi se reklo bauštelac. Bez obzira na teško zarađen novac voljan sam pomoći u svojim okvirima mogučnosti. Ipak, želim da se zna da nisam neki bogataš koji je u mogučnosti da pomogne u svakoj akciji, ali kako se ono kaže u našem narodu, ne pomaže onaj koji ima pare već onaj koji ima dušu.

Visina novčanog priloga nikada nije i nesmije da bude važna, važan je što veči broj ljudi koji su voljni pomoći.

Kao što sam rekao živim daleko od Republike Srpske i moj jedini način je da se na ovom sajtu obratim ljudima koji prate naše pisanje, da pomognu koliko su u mogućnosti, a od njih zavisi hoće li i koliko mogu pomoći.

Zato predlažem da ti napišeš kako se može pomoć Buci, a oni koji su u mogućnosti i imaju želju da mu pomognu, oni će se sami javiti. Koliko je meni poznato, ta proteza bi trebala da košta oko 2300 KM i ako bi socijalno snosilo neke troškove za Bucu bi se mogle sakupiti dio novca koji bi pomogao da dobije tu protezu.

Da napomenem, da bi se iz moje zemlje slao novac, najjeftinija varijanta je Western Union, jer preko bankovnog računa je skuplje ukoliko se radi o manim količinama novca.
Idi na stranu - |listaj dalje|