fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 91479 - 27.10.2014 : Neba Bak Srbija - best (2)

Pomoć komandiru Buci


Dragi forumaši,

javljam se ovaj put, ali teškom mukom. Već nekoliko puta sam na ovom forumu tražio pomoć ali niko nije uslišio moje molbe. Naime, tiče se komandira Buce, komandira Vogošćanskog interventnog voda, pod čijom sam komandom bio i ja. Komandir Buca dugo vremena bije bitku sa srcem i gangrenom. Nalazi se već više od 80 dana u bolnici i rezultat je taj da su mu odrezali nogu u predelu butine. Još nije prošla životna opasnost i on se bori za svoj život. Dosta smo proveli na ratištu i bio puno puta ranjavan i uvek izlazio kao pobednik, ali mu je ova opaka bolest sela za vrat i ne da mu mira.

Ovim putem želim da skrenem na tešku finansijsku situaciju druga Buce, on ne prima nikakvu penziju, a za koju ima pravo, ne prima ni pomoć, ništa čime bi sebi pomogao, deca su mu sama pa se pitam, kad sam već par puta molio za pomoć i niko nije uslišio moje molbe, kakav smo mi to narod. Da li se ovde na forumu prave akcije pomaganja kao i u ratu sto su "glavonje" i posle rata ostale glavne pa šta kažu to je.

Želeo bih da iznesem da je komandir Buca od prvog do poslednjeg dana proveo na prvim linijama fronta, više od 10 puta ranjavan, i da nikada nije zauzvrat tražio ništa pa čak ni penziju, pa stoga molim sve dobre ljude, Vas gos. Željko, i Pravog i ostale učenike foruma ako bi se ikako moglo napraviti bilo kakva akcija pomoći za Bucu, ako ništa drugo bar za protezu koja će mu ubuduće puno značiti. Nisam od onih što mole, ali za svog pobratima to činim, ima tu još dosta naših junaka, ali u njih smatram i mog komandira Bucu, a toliko smo na forumu iznosili priča da se heroji ni pokojni a kamo li živi ne trebaju nipošto zaboraviti.
Izgleda da sa našim životima drugi rukovode, a mi smo pioni koji nemaju ništa, i molimo se dragom Bogu da ćemo izaći na bolji put. Eto, ja iz Srbije opet pišem i molim za pomoć, za našeg teško bolesnog komandira koji se nalazi u bolnici u Banjaluci već više od 80 dana.

Ako neko ima neki drugi predlog, neka iznese na forumu. Nadam se da će dobrota našeg naroda pobediti i da će se ukazati pomoć našem junaku, komandiru Buci. Hvala Vam unapred, biće mi puno srce ako se na bilo koji način pomogne našem junaku.

RE: Pomoć komandiru BuciNeba,

mislim da si ipak trebao da napišeš Bucino puno ime. Ovako stvari izgledaju pomalo nejasno, pa se mnogi ustručavaju čak i da prokomentarišu tvoj članak.

Interesantno je i to što se Buca liječi u Banjaluci. Vjerujem da i tamo ima onih koji bi odlučili da ga obiđu, a možda i nešto napišu o tome.

Na osnovu ličnog iskustva mogu reći da možeš očekivati nečiju podršku samo ako izneseš mnogo više detalja.
Idi na stranu - |listaj dalje|