fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

vogosca_rat - 90745 - 11.07.2014 : Stanislav Vogošća - best (2)

Re: Pogibija Neše i Grge


Pravi,

Možda je, kada se ovakvo pogleda moj komentar na onaj post a koji je postavio Niko, ispalo da osuđujem tu dvojicu pomenutih momaka ali to mi svakako nije bila namjera! Ovo prije svega jer pomenutu dvojicu ne poznajem, pa sam napisao da je u ratu bilo dosta kukavica koji su gledali samo svoj interes, što je po meni tačno jer inače to ne bih ni pisao, ali misleći generalno a ne na ta dva pomenuta momka, iako sam negje nekad čuo da se spominje nadimak Ćurka, ali sam ipak rekao da bi oni koji su sa njima bili u borbama najbolje znali detalje određenih situacija!

Naime, moj krajnji cilj je bio da spomenem dan pogibije Neše i Grge, bez ikakve osude drugih što se to tako dogodilo jer tamo nisam ni bio pa u tim događajima nisam ni učestvovao.

Taj "Neko" što je to napisao o nekom Ćurki i Aliju je možda iz razloga što se međusobno nisu slagali pa je bio subjektivan (kao što si ti naveo) ili iz razloga što po njegovom mišljenju nisu se dovoljno zalagali da im se pomogne dok su još bili živi a dok je na suprotnoj strani Mićo žrtvovao svoj život da ih izvuče kada su već podlegli ranjavanju i kada se više nije ništa moglo promijenjiti!

Jasno je i to da njihova pogibija nije direktna posledica nečije greške, pa shodno tome i ne treba raspravljati i donositi sud ko je kriv za to jer koliko se može vidjeti direktnog krivca za sada nema pa neka ostane na tome da su pomenuti borci toga dana dali svoje živote za srpstvo i ne treba tražiti krivca za njihove žrtve!

Slava im!
Idi na stranu - |listaj dalje|