fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 90727 - 09.07.2014 : Neba Bak Srbija - best (3)

Pomoć komandiru Buci


Dragi moji forumaši, nisam se skoro javljao ali me je ovog trenutka muka naterala da se javim.

Ne znam kako i odakle da počnem. Komandiru interventnog voda Buci iz Vogošće, koji je i meni bio predpostavljeni 92. godine, potrebna je brza pomoć. Naime, oboleo je komandir Buca od srca, imao je 3 operacije, potrebna mu je još jedna, spasonosna, ali za to ne postoje finansijska sredstva. On ne prima ni penziju niti bilo šta drugo od države. Narucen mu je bajpas ali nema finansijskih sredstava da plati. Ovom prilikom Vam se obraćam da će se možda i pomoći iskusnom i 10-tak puta ranjavanom borcu RS.

Nije Buca poginuo u raznim akcijama gde je stavljao glavu u torbu za svoju državu, a država mu tako vraća. Poslednje teško ranjavanje je imao 95. na Otesu.

Komandir nije od tih da kuka i moli, ali ovom prilikom sam ja inicijator da pokrenem akciju na forumu, njemu je svakim danom sve lošije i bilo bi sramno od države da onolika gromada od čoveka i onoliki, tihi heroj, ne daj Bože umre od srca za koje nema novca da operiše a toliko je pomogao u odbrani svoje zemlje. Obratio sam se i gospodinu Zeljku pa bilo kako da se pomogne čoveku, ja ću probati svim silama da uradim bilo šta u Srbiji a tako molim i Vas ako bi se ikako pomoglo čoveku. On je državljanin RS, tako da bi se lako moglo pokušati.

Ja se iskreno nadam da ćemo uspeti pomoći našem borcu koji nije poginuo od neprijateljskog metka, zato svi koji bi pomogli obratite se gos. Željku preko koga inače idu sve akcije pomoćI.

Hvala vam unapred, braćo!




Idi na stranu - |listaj dalje|