fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 89994 - 03.05.2014 : Boro Kovacevic Boro 1111 - best (3)

Ne dozvolite lopovima da nas vode!


Da li ima neko ko je napustio svoju kuću a uselio se u neki ugodniji smjestaj a da je u duši miran neka se javi samo da vidim kako izgleda! Ovo mislim na ljude koji su napustili svoja ognjišta posle Dejtona!

Svakodnevno sam na ovoj stranici i mislim da sam ovisnik - čitam i ćutim. Uzimao sam učešća onoliko koliko sam mogao podnijeti da pomognem onoliko koliko pleća nose. Pomaga sam oko eshumacije naše brace koje su Željko i ostali naši prijatelji organizovali da se iznesu sa naše, a sada već nepriateljske zemlje. Pomaga bi i dalje svima koliko mogu, mada i meni samom u neku ruku treba pomoći.

Evo ovih dana je pokrenuta akcija oko pomoći našem vojskovođi, našem Generalu idolu svakog Srbina! Pa gdje je država gdje je srpstvo pa jesmo li došli do tog stadijuma da takvom čovjeku skupljamo prilog? Ako je stvarno tako, onda ne treba ni da postojimo! Ne trebamo braćo nesrbi, braćo neljudi i ovakvim situacijamo da podržavamo političare koji su se napili krvi naših saboraca kao krpelji i hoće da eksplodiraju od te moći.

Ja vas molim još jednom da se osvjestite i ne dozvolite lopovima da se šire u onome što smo mi stvorili.

Ne mogu a da ne iskažem nezadovoljstvo prema pisanju Vogošćanina Prvog na ovoj stranici. Njegova pisanja nisam čitao negao gutao, ali ovolika pristrasnost prema jednoj političkoj opciji je neshvatljiva. Nemojte da nas vode političari, vodimo se sami, zbijajmo redove nemojte da nas zavadađaju, pomozimo jedni drugim to možemo.

Pozdrav za svu bracu od Bora sa Visojevice, potpisivan kao Rale Kovač.
Idi na stranu - |listaj dalje|