fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 89885 - 25.04.2014 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (0)

Zakon o prebivalištu u BiH je živa smijurija!


Neki Bošnjo, samo zato što kaže da je Bošnjo, a Bosne nikad u svom životu nije vidi, dođe iz Crne Gore, Srbije ili čak i iz Makedonije, poput onog cirkuzanta Mustafe Zukorlića, ili one Sarajke, Duške Jurišić, i da ne nabrajam koji su sve majmuni učestvovali u tom cirkusu. Ovi majmuni, u svom životu prije početka rata nisu prošli kroz Srebrenicu, a kamo li barem jedan dan živili u njoj, prijave se da žive u Srebrenici, glasaju i odu i to je sve po zakonu. Glasaju za nekog Bošnjaka, koji se eto prijavio kao i oni da živi u toj vukojebini i da želi biti načelnik te opštine.

Sve im to omugućava zakon o prebivalištu koji Republika Srpska želi da promjeni da nakon 20 godina FBiH prestane sa glupim igrama. To pravo koje utiče na regularnost izbora Srbi ne koriste u FBiH, prije svega što RS ne želi da troši državni novac na takve glupe i prljave igre. Meeđutim da je RS zainteresovana za tu prljavu igru, danas bi u Vogošći, Ilijašu i Ilidži presednici opština bili Srbi. Na tu mogućnost su ukazivali i ratni političari Karadžić i Krajišnik, kada su ubjeđivali srpski narod iz Srpskog Sarajeva kako bi trebalo da ostanu na svojim ognjištima. Srbi nisu željeli da budu licemjerni i napustili su svoja vjekovna ugnjišta, prodali svoju imovinu u bescjenje, računajući da će se napraviti normalna država u kojoj će potom normalno živjeti nakon završetka građanskog rata. Međutim, licemjerstvo srpskih neprijatelja se nastavlja, sa parolom "zajednički život dok vas sve ne istjeramo iz BiH"!

Zbog toga se insistira iz FBiH da glupi "Zakon o prebivalištu" ostane na snazi kako bi im dao šansu da vladaju i tamo gdje ih nema ni na papiru.

Niko u RS ne brani da se ljudi vrate na svoja ognjišta, ali da se vrate i žive. Kome je u interesu da jedna kučka poput Duške Jurišić koja vodi anti-srpsku politiku, dođe i prijavi se da živi u Srebrenici samo onda kada je glasanje? Zna se kome, nacionalistima koji evo 25 godina vode borbu da BiH očiste od srpskog naroda! Zato poltroni poput Jurišićke rade ono što ovima odgovara, prijavi se da živi u Srebrenici u virijeme glasanja i nakon toga ode svojoj kući u Sarajevo i ponovo vodi anti-srpsku kampanju. Zahvaljuči tom poltronsvu ta cirkuzantkinja je i postala urednica cirkusa zvani Federalna TV.
Idi na stranu - |listaj dalje|