fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 89645 - 10.04.2014 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (2)

Političke igre


Poštovani Nerko,

Mislio sam u početku da imaš poštene namjere, ali kako vrijem odmiče, uviđam da sam se dobro prevario!

Zašto vodiš kampanju protiv SNSD-a, kada oni nisu stranka tvoga entiteta? Zašto ne pišeš o strankama iz Federacije, koje su opljačkale tvoj narod? Da li neko na ovom sajtu piše o politčarima iz FBiH, šta rade u svom entitetu? Ako želiš da se baviš politikom, osnuj svoju stranku, "pa bujrum" pokaži šta znaš!

Mali si ti da ovako pokušavaš Srbima uliti nepovjerenje prema SNSD-u! To će sami Srbi odlučiti iz RS-a, a ne vi iz Fedracije, kojima je Dodik trn u oku zato što mu ne možete, dok je on na vlasti, ukinuti Republiku Srpsku.

Najlakše je narod pridobiti pričom o lopovima, kao što je to Vučić uradio u Srbiji, ali to vam neće poći za rukom kada je Dodik u pitanju. Činjenica je, da nije bio Dodik na vlasti od 2006. pa do danas, Republiku Srpsku bi međunarodna zajednica uništila. Dakle, pretnje za ocjepljenje, nisu, kako ti kažeš, predizborna kampanja, nego pritisak na sve one koji pokušavaju ukinuti Republiku Srpsku.

Gledajući na politički pritisak koji je imao cijelo vrijeme svoje vladavine, Dodik je napravio više nego i jedan političar u BiH, pa zbog toga zaslužio da i dalje ostane na vlasti.

U svijetu je, priznavanjem Kosova prouzrokovana takva politička kriza, da dolazi vrijeme u kojem će Milorad Dodik obistiniti svoju političku ideologiju. Toga se međunarodna zajednica i vi iz FBiH bojite, pa na ovaj način u koji si se očito i ti uključio, pokušavate Srbima isprati mozak u predizbornoj kampanji, kako ne bi ponovo pobjedio SNSD i Milorad Dodik.

SNSD i Milorad Dodik su suviše jaki da bi ih ti i takvi kao ti svojom pričom oborili sa vlasti!

Tvoja igra je pročitana!
Idi na stranu - |listaj dalje|