fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

prepiska - 89637 - 09.04.2014 : Nerko Sarajevo - best (0)

Pitanja SNSD-u od srpskog naroda sa Pala


Evo da prenesem neka pitanja koja je narod sa Pala postavljao SNSD-u i Miloradu Dodiku u ovih nekoliko posljednih tribina koje su organizovale različite političke stranke na Palama u posljednih mjesec ili dva dana. Izvor s kojeg prenosim mi je jedan poznati portal sa Pala.

1. Zašto je smanjio 40. 000 zagarantovanih penzija borcima VRS ?

2. Je li moralno dati svom djetetu 3. 000. 000 KM kredita da se ne drogira i je li to klasičan primjer sukoba interesa?

3. Zašto nije otcijepio RS od BiH i ukinuo sud i tužilastvo BiH kada su to bila najveća obećanja na kojima je dobio prethodne izbore?

4. Zašto je ekonomija RS u padu i zašto firme iz Srbije bježe iz RS i registruju se u Federaciji? Ovu tezu treba argumentovati!

5. Boji li se velikih afera u narednom periodu od Boske, Pharma Trade sa Maršalskih ostrva i svog kuma Škrbića i Čadje, Komgrapa, Ministra Bratića koji je sam sebi isplatio više miliona KM , Hidrogradnje, nestanka dokumenata iz Republičke geodetske uprave u vezi malverzacija sa zemljištem?

6. Šta misli kada kaže da je RS stabilna, a imamo 56. 000 više nezaposlenih u odnosu na pocetak njegovog mandata, najmanje penzije, najvece zaduženje dosada i najveće afere do sada?
Idi na stranu - |listaj dalje|