fix
Logo
fix
Nalazite se na Forum-Najnoviji
Za dodavanje novih poruka na ovu stranicu kliknite ovdje

akcije - 89555 - 02.04.2014 : Vogošćanin Pravi Vogošća - best (24)

Pomozimo generalu Josipoviću!


Dragi forumaši,

U telefonskom razgovoru koji sam danas obavio sa generalom, saznao sam da nema devizni ali preko supruge ima dinarski račun. Zbog interesovanja ljudi koji žive izvan Srbije, a žele da mu pomognu, zamolio sam ga da preko supruge otvori i devizni račun. Kada saznam tačne podatke kako da šaljemo novac objaviću ih na ovom sajtu. Željkov prijedlog slanje novca u Beograd, a onda proslijediti do generala je takođe prihvatljiv i možda najpovoljniji u ovom trenutku.

U kontaktu sa prijateljiima sam saznao da su se do sada javili mnogi da pomognu i organizuju akciju "Pomozimo generalu Josipoviću. U nekoliko gradova sam dobio obećanja da će se pokrenuti akcija prikupljanja pomoći. Miner je prvi koji je pokrenuo sve ovo i već poslao novac na adresu generala Josipovića. On je u svojoj državi u kojoj trenutno živi pronašao neku agenciju koja nosi novac na kućni prag a jeftiniji su od Western Union. U mojoj državi u kojoj trenutno živim nema bolje mogućnosti od Western Union, pa sam morao tim putem da posaljem moju novćanu pomoć.

U ovoj akciji svaka pomoć je dobro došla pa i klikanje na zvjezdicu iznad tekstova u vezi ove akcije, tako da naš general dobije što veću moralnu i finasijsku podršku koja će mu dati snagu i volju da se izbori za svoje zdravlje.

Još jednom hvala svima na podršci za akciju "Pomozimo generalu Josipoviću."
Idi na stranu - |listaj dalje|